Verkeerscursus Bijtanken en Oppoetsen

Het verkeer verandert! Verandert u mee?

U heeft al jaren uw rijbewijs en een hoop rijervaring. Het rijden verloopt voor u zo automatisch, dat u wellicht niet meer opmerkt dat het verkeer iedere dag een klein beetje verandert. Zo worden er elk jaar weer nieuwe verkeersregels- en tekens ingevoerd in Nederland. Maar weet u eigenlijk wat er allemaal veranderd is? Berchhiem in Burgum organiseert in samenwerking met de gemeente Tytsjerksteradiel en Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV) de verkeerscursus “Bijtanken en Oppoetsen”. Deze interactieve theoretische bijscholing is bedoeld voor iedereen met een rijbewijs, maar ook voor fietsers en voetgangers die hun weggezakte kennis willen ophalen. Na deze bijscholing kunt u weer up-to-date het verkeer in!

Wat? Interactieve bijscholing over verkeer
Waar? Verkeerstuin Berchhiem, Bernhardstraat 74, Burgum
Wanneer? Woensdag 5, 12 en 26 oktober, 13.30 – 16.30 uur
Kosten? €30,00 per cursist, inclusief naslagwerk en koffie/thee
Opgeven? Dit kan via het telefoonnummer 0512 – 543476 of e-mailadres tessa@stichtingsbv.nl

Graag bij aanmelding uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer vermelden